De Teakhoeve

Heb jij ook een nieuw bed nodig, dan is Teakhoeve echt de juiste plek om eens te gaan kijken. Afgelopen week heb ik daar samen met mijn man een nieuw bed gekocht. Het is precies het bed waarnaar we zochten. Het is een teak bed, het bed past helemaal bij onze stijl en zeer goed bij onze slaapkamer.

Het bed is helemaal met de hand gemaakt en het hout dat gebruikt word komt rechtstreeks uit Indonesië, het houd dat word gebruikt is soms wel 100 jaar oud. Door het gebruik van dit hout heet ons teak houten bed een robuuste uitstraling. Omdat wij een oud huis hebben past dit helemaal in ons straatje, het bed geeft een sfeervolle, gezellige en landelijke uitstalling aan onze slaapkamer.

Op internet hadden we van te voren gekeken naar verschillende bedden die wij erg mooi vonden. Toen we later dit bedrijf op internet tegen kwamen zijn we gelijk naar de showroom gereden. Gelukkig was het niet ver weg en makkelijk te bereiken.

Een maal in de showroom werden we goed geholpen door de werknemer, er werd naar ons geluisterd en doordat we de foto’s lieten zien kreeg de werknemer ook een goed beeld over wat wij precies wilde hebben. Samen met de werknemer hebben wij een mooi teak bed gekocht.

 

Het nieuwe teak bed staat nu een aantal dagen bij ons in de slaapkamer, we hebben er erg veel plezier van tijdens het slapen en wanneer we er naar kijken