Een nieuw bed voor onze dochter

Ik zit al een tijd in een dilemma, mijn dochter is de laatste tijd hard aan het groeien en wil een nieuw bed hebben. Zelf zou ik het zonde vinden als ik het bed na 3 jaar weer weg zou moeten doen omdat ze er niet meer in past of omdat ze wat breder wil slapen.

Van verschillende mensen uit mijn vrienden-, familie- of kennissenkring heb ik vernomen dat boxsprings tegenwoordig helemaal hot zijn. Ik zou best een boxspring voor mijn dochter willen kopen maar ze zijn wel duurder dan een normaal bed. Het zou fijn zijn als ze er dus wat langer mee zou kunnen doen.

Op internet kwam ik een twijfelaar boxspring tegen die ik wel geschikt vindt als potentieel nieuw bed. Het bed is niet zo groot als een tweepersoons boxspring, dus houdt ze mooi nog wat extra ruimte over in haar slaapkamer. De boxspring ziet eruit alsof hij wel lang met de tijd mee kan gaan.
Daarnaast is het formaat ook perfect voor als er een keer een onverwachte gast blijft slapen.

Verder is mijn dochter niet weg van al die felle kleuren, wij zelf ook niet echt. Wij vinden dat een bed juist rust moet uistralen, en niet dat je elke keer als je naar het bed kijkt hoofdpijn krijgt door de felle kleur.

We hebben verschillende twijfelaar bedden gezien, maar de twijfellaar boxspring kwam er bij ons toch het beste uit. Wij denken dan ook dat we voor deze boxspring gaan. Wanneer iemand nog tips heeft voor het samenstellen van de boxspring, staan wij hier graag voor open.