Kosten uitbouw

Ik ben al een tijdje aan het denken ome een uitbouw te maken aan mijn huis en dan vooral aan de woonkamer.  Naar een tijdje te kijken op internet naar kosten uitbouw ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Verbouwaanvraag.nl op de site heb ik veel informatie kunnen vinden over een uitbouw. Ik heb het contact formulier ingevuld met hierbij een aantal foto’s van de gevel waar de uitbouw aan komt.

Binnen een aantal dagen kreeg ik een belletje van een van de aannemers die een afspraak wou inplannen om een kijkje te komen nemen naar de gevel en om te bespreken uit welk materiaal en hoe ik de uitbouw wil hebben. Ook hebben we de kosten van de uitbouw besproken. Aan het einde van het gesprek hebben we ingeplant dat de start over twee weken is aangezien dit het besten uitkomt voor mij.

logo (1)

De uitbouw zal gemaakt worden uit hout en zal dienen als een deur naar buiten. Natuurlijk komt er ook glas in dat ons uitzicht geeft onze tuin. Vanuit de aanbouw kunnen we meteen doorlopen naar het tuinstel om hier in de zomer van de zon te genieten.

Het zonnetje staat ook bijna heel de dag op de gevel waar de uitbouw word gemaakt dus dit geeft ook meteen een gezelligere sfeer aan de woonkamer.

Voor nu is het nog even afwachten tot dat de uitbouw staat maar ik kan niet wachten. Ik heb altijd de woonkamer al wat groter willen hebben om zo wat meer meubels te plaatsen en iets meer ruimte te maken voor de kinderen om te spelen.