Op zoek naar het Beste e-sigaret!

ego-queen

 

 

 

 

 

 

 

Ikzelf deel normaal gesproken een artikel over de zorg, deze keer is het net iets anders. Ikzelf ben inderdaad werkzaam in de zorg alleen ik erger me nogal aan de mensen waar ik zorg voor draag die naar rook ruiken. Zelf rook ik ook hoor maar ik merk dat de geur ervan niet echt smakelijk is. Dankzij mijn cliënten die naar rook ruiken ben ik mezelf gaan afvragen of dat ik ook zo ruik. Vrienden van mij ruiken het dan ook toch? Zoektocht gestart! Ik wilde stoppen met roken, echter gebeurde dit niet zonder een hulpmiddel. Door op zoek te gaan naar het Beste e-sigaret die mij kan helpen ben ik op het internet gaan zoeken!

Zat bedrijven gevonden! ego-batterijen1

Nooit geweten dat je op het internet genoeg bedrijven vinden kan die het Beste e-sigaret aanbieden. Helaas vond ik bij veel bedrijven de kosten ervan nogal aan de hoge kant waardoor ik zeker wist dat ik het goedkoper vinden kan. Mijn zoektocht is geëindigd op de website van ea-sigaret.nl, daar had ik ze namelijk voor een nogal leuke prijs gevonden. Het ging mij er voornamelijk om dat ik het eerst wilde proberen voordat ik besluit om helemaal te stoppen met roken. Zodra mijn elektrisch sigaret binnen is zal ik een review schrijven!