Een PVC Vloer, een echte aanrader!

Veel mensen weten niet wat een PVC Vloer precies is. Eigenlijk is een PVC Vloer niets anders dan een normale vloer die u zou kunnen laten leggen, denk bijvoorbeeld aan laminaat of tegels alleen is het materiaal anders. De vloer is namelijk gemaakt van PVC. Een PVC Vloer kan in ieder huis worden gelegd en er is een ruime keuze aan verschillende motieven. Zo kunt u het bijvoorbeeld laten lijken op laminaat of een houten vloer. Ook kunt u er een tegel motief in laten verwerken. U ziet het verschil bijna niet maar toch is het er!

De voordelen van een PVC Vloer :

  • Een PVC Vloer is een vloer die makkelijk te onderhouden en schoon te houden is. U hoeft alleen maar met een doekje de vloer af te nemen, te stofzuigen en zo af en toe eens te dweilen. Het is dus erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een PVC Vloer is goed te combineren met vloerverwarming. Het is zelfs nog beter voor vloerverwarming. PVC neemt namelijk de warmte van uw vloerverwarming goed op waardoor de vloer in een mum van tijd lekker warm wordt. Dit scheelt dus in de temperatuur van uw huis en in de energiekosten.
  • Een PVC Vloer is ook waterbestendig, hierdoor kunt u de vloeren ook gerust in een keuken of badkamer laten leggen zonder hierdoor schade aan de vloer op te lopen.

Wanneer u kiest voor een vloer van PVC zult u nooit meer anders willen. Dankzij het makkelijke onderhoud houdt u nu meer tijd over voor leuke dingen in plaats van het schoonmaken.